Termékjellemzők
A Brut IPA legfontosabb tulajdonsága a szárazság, innen ered a pezsgős BRUT megnevezés. A magas szénsavtartalom, az új-zélandi nelson sauvin komló fehérboros, szőlős ízkarakterei és a buborékok könnyed játéka teszi ezt az ipát egy igazán különleges, komplex sörélménnyé.
Főzte: Bankó Norbert, Kiss Máté
IBU: 23
EBC: 13
OG: 1.040 / 10.0 B
FG: 1.000 / 0 B
CO2: 0,65 (v/v)
PH: 4.25
Maláták: Pale malt
Komlók: Mosaic, nelson sauvin
Élesztőtörzs: Fermentis US-05
Tartálynap: 30
Összes palack: 7200 db (limitált kiadás).
The most important feature of a Brut IPA is the drought, that’s why it is called BRUT after dry champagnes. Its high carbon dioxide content, the white wine and grape flavor characteristics of the Nelson Sauvin hop from New Zealand and the fine bubbles make this IPA a truly special, complex experience.